După succesul înregistrat cu Concertul de Crăciun susţinut de orchestra Johann Strauss Ensemble din Viena, primarul municipiului Buzău Constantin Toma pregăteşte o nouă surpriză. Este vorba despre spectacolul aniversar de muzică și dansuri populare ,,Din suflet românesc”, care va fi susţinut de artişti de renume din România și Republica Moldova. Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor și este organizat de Primăria municipiului Buzău împreună cu Televiziunea Română și Radio România Actualități.

Printre invitaţii speciali se numără orchestra „Lăutarii” din Chişinău, care va susţine un recital de muzică populară din cele două ţări, sub bagheta maestrului Nicolae Botgros dar și interpreți cunoscuți ai muzicii populare românești precum Ion Paladi, Ansamblu ,,Ștefan Vodă”, Grigore Lese, Benone Sinulescu, Laura Lavric, Sava Negrean Brudașcu, Traian și Valeria Ilea și Ansamblul de dansuri Transilvania.

Spectacolul va fi difuzat pe 27 martie, atât în România, cât şi în Republica Moldova. Această zi marchează momentul în care Basarabia se uneşte cu Regatul României, după 106 ani de dominaţie ţaristă.

Invitațiile pot fi ridicate miercuri, 14 martie 2018, începând cu ora 10.00 de la Sala Sporturilor din Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here