Proiectele de modernizare a infrastructurii rutiere din Buzău continuă. Asafaltatorii vor demara lucrările pe drumul județean DJ 203L, care va fi gata până la începutul sezonului rece. Lucrările se vor realiza pe un tronson în lungime de 3,4 km, cuprins între localitățile Săpoca și Valea Nucului.
Practic, Primăria Berca și Consiliul Județean au bătut palma pentru a reface un drum intens frecventat, care scurtează drumul către Berca și localitățile de pe Valea Buzăului, din DJ 203 K. Aici, calitatea covorului asfaltic lasă de dorit, dând mari bătăi de cap șoferilor, din cauza gropilor.

1 COMENTARIU

  1. Cârpeală!! Drumuri de rang județean aduse la nivel de drumuri comunale. Reabilitarea făcută cu tam tam de fapt este o spoiala, cu bani mulți, pe drumuri pe care nu s-au efectuat lucrări de zeci de ani, acum se repara, așa da ochii lumii. Fără rigole, șanțuri de colectare a apelor pluviale, sau a zăpezii, fără treceri pentru torenți, s a m d, adică de mântuială se afirma ca sunt reabilitate. Oricum, lumea se bucura si așa, pentru câțiva ani, apoi reluam procesul de la capăt, dar niciodată făcut serios. Ne place aceasta abordare de mântuială, astfel încât sa „aburească” tot mai mulți oameni, cu potențial de vot. Care vor fi chemați iarăşi sa voteze acelaşi mod de viată. Pana când???
    Urmează, probabil, la fel si DJ 203 K, atât de controversat, contestat, anulat, reaprobat, cu studii, proiecte, efectuate, reluate, expirate si tot așa, cu mulți, foarte mulți bani, dar noi stăm tot fără drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here