Peste 700 de buzoieni vor susține Bac-ul de toamnă. Cea de-a doua sesiune a examenului este programată la sfârşitul lunii august și oferă şanse atât celor care au picat la sesiunea din vară, cât şi elevilor care au fost nevoiţi să treacă prin examenele de corigenţă. Lor li se adaugă absolvenţi din anii trecuţi.

Pentru Bacalaureatul de toamnă au fost stabilite trei centre de examen. Două sunt la Buzău şi unul la Râmnicu Sărat. Testările vor fi găzduite la liceele „Costin Neniţescu” şi „Grigore C. Moisil”, în timp ce la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” a fost stabilit sediul centrului de evaluare. La Râmnicu Sărat, examenele vor fi susţinute în incinta Colegiului Naţional „Alexandru Vlahuţă”.
Pe 21 august se va desfăşura proba scrisă la Limba şi Literatura Română, urmată în calendar de proba obligatorie a profilului şi proba la alegere a profilului şi specializării.

Rezultatele la Bacalaureat vor fi afişate pe 1 septembrie, zi în care vor putea fi depuse şi contestaţii. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 6 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here