Autorităţile judeţene au anunţat că începând cu data de 15 iunie se va demara procedura de distribuire a alimentelor de la Uniunea Europeană la nivelul judeţului Buzău. Vestea proasta este că la nivelul municipiului Buzău, beneficiarii mai au de asteptat. Motivul, este reprezentat de faptul că încă nu au fost finalizate listele cu beneficiari. Responsabilii cu implementarea acestui program nu au stiu sa spuna in cat timp se vor distribui alimentele în municipiu.

Beneficiarii din judeţ, însă, au toate şansele să primească aceste alimente, acolo unde listele sunt gata, pentru că licitaţiile sunt finalizate, iar pachetele sunt deja în posesia autorităţilor.

Fiecare persoană trebuie să primească o pungă de făină de grâu de 1 kg, două pungi de mălai a câte 1 kg, o pungă de paste făinoase de 400 g, două sticle de ulei la 1 litru, o pungă de zahăr de 1 kg, o conservă de carne de vită de 300 grame, o conservă de pate de ficat de porc de 200 grame, o pungă de orez de 1 kg, o conservă de pastă de tomate de 400 de grame şi o pungă de fasole boabe de 500 de grame.

Beneficiarii produselor alimentare sunt şomerii, beneficiarii de venit minim garantat, persoanele cu handicap, pensionarii cu venituri sub 450 de lei, veteranii şi văduvele de veterani de război.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here