Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire în funcţia de judecător sau procuror a candidaţilor declaraţi admişi la concursul de admitere directă în magistratură desfăşurat în perioada 20 martie-2 iulie. Șeful  statului a numit în funcţii 56 de judecători şi 24 de procurori. Sapte noi magistraţi au ales să profeseze în judeţul nostru, patru la Judecătoria Buzău şi trei la Judecătoria Ramnicu Sărat.

Toţi sunt foşti avocaţi, consilieri juridici sau grefieri. Noii magistraţi din judeţul Buzău sunt Liviu-Costin Ion – Judecătoria Buzău, Corina Bratu – Judecătoria Buzău, Ştefan-Andrei Boroş – Judecătoria Buzău, Mădălina-Andreea Tiţa – Judecătoria Buzău, Bogdan-Corneliu Alexandrescu – Judecătoria Râmnicu Sărat, Bianca-Ro­xana Iesenciuc – Judecătoria Râmnicu-Sărat, Mirela-Emi­lia Radu – Judecătoria Râmnicu Sărat.

Mirela-Emi­lia Radu este cunoscuta pentru profesionalismul sau. Aceasta a activat ca si grefier la Buzau timp de aproape 3 ani, apoi a ocupat funcția de consilier juridic la Primăria Merei, unde și- a îndeplinit atribuțiile cu profesionalism. După ce a acumulat experiența necesară, Mirela-Emi­lia Radu a decis ca este cazul sa facă următorul pas in magistratura, așa ca a candidat pentru un post de judecător la Judecătoria Ramnicu Sărat. După ce a promovat examenele, aceasta a fost numita pe post de către președintele Klaus Iohannis.

Mirela Emilia Radu trebuie sa facă fata numărului mare de dosare aflate pe rolul Judecătorie Ramnicu Sărat, mai ales ca, din datele Tribunalului Buzău reiese că un judecător din Rm. Sărat a avut de soluţionat nu mai puţin de 2.338dosare, anul trecut. De ­alt­fel, Judecătoria Râmnicu Sărat se află pe primul loc, la nivel naţional, în ceea ce priveşte încărcătura medie de dosare per judecător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here