„În ziua de 11 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Ziduri, în urma activităților specifice desfășurate, au identificat principalul bănuit de comiterea unui furt din locuinţă.
Fapta a fost sesizată Poliției în cursul lunii august de persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 38 de ani.
Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în noaptea de 17 spre 18 august a.c., o adolescentă în vârstă de 17 ani, din localitatea Galbenu, aflată în locuinţa persoanei vătămate, ar fi profitat de neglijenţa acesteia şi ar fi sustras din imobil o sumă de bani.
Prejudiciul estimat de persoana vătămată la aproximativ 5000 de Euro, a fost recuperat în proporție de 20%.
A fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Buzău.

Povestea, însă, este cu adevarat spectaculoasa. Potrivit unor surse din rândul angajaţilor Primăriei Ziduri, bărbatul de 38 de ani s-a întors de curând din străinătate şi a decis să dea o petrecere. La chef au venit şi câţiva necunoscuţi, printre care şi o minoră de 17 ani.

În seara petrecrii, gazda a căutat un loc potrivit pentru a-şi ascunde agoniseala din străinătate, aproximativ 5000 de euro, şi i-a dosit în frigider.

La un moment dat, bărbatul a observat că îi dispăruseră banii din frigider, a anunţat poliţia şi aşa s-a stabilit că minora de 17 ani a fost cea care a sustras banii din lada frigorifică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here