Vizita neasteptata astazi a premierului Emil Boc. Seful Executivului a aterizat la orele dupa amiezii in localitatea Odaile, afectata de alunecari de teren. Boc alaturi de ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, de chestorul Dan Valentin Fatuloiu si de seful IGSU , Vladimir SEcara, a inspectat comuna Odaile si a precizat ca autoritatile judetene trebuie sa identifice banii necesari pentru reparatia drumului distrus de alunecari de teren care a facut ca 1000 de localnici sa ramana izolati.

Seful Executivului a recomandat autoritatilor buzoiene sa intocmeasca un plan pe care sa I l aduca la cunostinta iar impreuna cu Guvernul sa gaseasca sumele necesare repararii tronsonului communal.

Dupa ce a impartit martisoare ziaristelor si locanicelor, Emil Boc, a dat asigurari ca va prezenta in urmatoarea sedinta de Guvern situatia de la Odaile pentru ca o parte din banii necesari refacerii drumului lovit de alunecari sa vina dintr un fond guvernamental, iar restul sa vina de la Consiliul Judetean.

Emil Boc a adaugat ca reveni la Odaile pentru a vedea cum devurg lucrarile la drumul distrus de alunecarile de teren din zona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here