Un tanar este adus la audieri la sediul DIICOT Timisoara, luni, 20 ianuarie 2014. Politisti si procurori DIICOT Timisoara desfasoara, luni, opt perchezitii la Timisoara si alte opt la Craiova, la persoane suspectate de trafic de canabis si etnobotanice. ADRIAN PICLISAN / MEDIAFAX FOTO

Poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, în urma valorificării unor date de interes operativ, au depistat pe raza municipiului Buzău, un bărbat în vârstă de 33 de ani, urmărit internaţional.

Pe numele său, autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, faptă comisă pe teritoriul acestui stat.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentat magistraţilor din cadrul Curţii de Apel Ploieşti, în vederea demarării procedurilor de predare către autorităţile din Germania.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here