O petrecere pe cinste, presarata cu batali la groapa, vin rosu, lautari si, cel mai important, cu cei mai buni prieteni. Asa va petrece omul de afaceri, Laurentiu Dobrica, Pastele, anul acesta.

In noaptea de Inviere, omul de afaceri va merge, asemenea oricarui crestin la biserica, pentru a lua lumina, dupa care, va da startul petrecerii.

Laurentiu Dobrica ne-a dezvaluit ca totul se va intampla la Cislau, unde va chefui alaturi de fiicele sale dar si de buni prieteni: ” de Paşte stau la ţară, la Pătârlagele, cu părinţii  şi familia, luni merg la Cislău la mine la restaurant, la 2D, fac 3-4 batali la groapă, cu baiţ de vin roşu, aduc şi-un lăutar şi-mi aştept toţi prietenii.Vine şi Petrică Neagu. Până se fac batalii, mă plimb eu cu motorul, iar fetele mele, Oana de 21 ani şi Lorena de 13 ani cu ATV-urile.”.

Fostul consilier judetean, Laurenţiu Dobrică este un petrecaret din fire, organizand chefuri de neuitat. La petrecerile fastuoase, cu lautari dar si cu artisti de renume, Dobrica isi invita, de regula, toti prietenii. Printre cei care i-au cantat omului de afaceri buzoian se numara Cornelia Catanga si taraful ei, Cristina Rus ori trupa Bordo.

Laurenţiu Dobrică nu este invidiat doar pentru petrecerile pe care le organizeaza periodic ci si pentru ca este, de ceva vreme, posesorul unui yacht. Sa nu mai amintim de vestitele ieşiri la pescuit in Deltă care au născut ceva controverse în perioada în care Dobrica activa ca şi consilier judeţean din partea PSD in miniparlamentul judetean.

Dincolo de toate aceste controverse, Laurentiu Dobrica este un personaj modest, prietenos, charismatic, căruia îi place să-şi trăiască viaţa, fără a-i păsa de gura lumii. Este pasionat de ATV-uri, de motoare, iar iarna pasiunea numarul 1 devine sportul cu snow mobilul, pasiune pe care a mostenito si fiica sa cea mare studenta in anul II la constructii in Bucuresti. Oana este detinatoarea unei case de vacanta la Comandau.

Unul dintre prietenii lui Dobrica, este Petre Emanoil Neagu, si el fost consilier judetean din partea PSD, actualmente director executiv al SC URBIS SERV SRL. Neagu va petrece Pastele in familie, alaturi de sotie si de fiica lor, dar si de amicul, Laurentiu Dobrica:  ”Pastele il sarbatoresc acasa, la Patarlagele,  alaturi de sotia mea, mama mea si vine si fiica mea cu viitorul sot! In seara de Inviere, daca vremea e frumoasa merg impreuna cu prietenul meu, Laurentiu Dobrica, si cu familiile la Manastirea de Maici, la Carmi, daca nu la Biserica din Patarlagele.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here