Un număr de 2.407 de bilete de tratament pentru anul în curs, distribuite pe 19 serii, fiecare cu câte 16 zile, se află la dispoziția pensionarilor buzoieni. Cei mai mulți dintre aceștia își doresc să beneficieze de biletele repartizate Casei Județene de Pensii Buzău pe timpul verii.

Pentru primele trei serii, corespunzătoare lunilor februarie și martie, au fost aprobate, pe baza cererilor, 189 de bilete de tratament, majoritatea opțiunilor pensionarilor buzoieni fiind pentru stațiunea Sărata Monteoru în sezonul rece.

Pentru următoarele trei serii însă, corespunzătoare lunilor mai-iunie,  au fost aprobate bilete de tratament pentru 1.034 de pensionari buzoieni. Alături de Sărata Monteoru, mulți pensionari buzoieni au optat pentru stațiunile de la malul mării, precum Eforie Sud, Saturn, Mangalia, Techirghiol, dar și pentru Sovata, Amara, Herculane, Covasna, Felix, Vatra Dornei, Bălță­tești, Olănești, Căciulata sau Tușnad.

Până în acest moment, au fost aprobate cererile pensio­narilor buzoieni pentru nouă serii din cele 19 stabilite pentru anul în curs, 1.796 de bilete de tratament fiind deja distribuite din totalul celor 2.407 repartizate la nivel județean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here