Buzoianca Marina Andreea Baboi, sportivă în vârstă de 17 ani, a participat in week-end la Campionatele Balcanice de atletism pentru cadeți ce au avut loc în Serbia, la Krusrvac, fiind singurul atlet din Buzău participant anul acesta la un campionat balcanic. Pregatită și extrem de motivată, Marina Baboi nu le-a dat nicio șansă adversarelor balcanice, câștigând categoric proba de 100 m plat. Mai mult, Marina a obținut și cel mai bun timp din cariera – personal best – 11.93 s. Aceasta își adaugă astfel în palmares cel de al doilea titlu de campioană balcanică, titluri la care se mai adaugă încă unul de vicecampioană balcanică și două medalii de bronz balcanice.
Anul acesta, atleta Marina Baboi mai are cucerite și 4 titluri de campioană națională – 2 la 100 m plat, unul la 60 m plat si unul la 200 m plat, 2 titluri de vicecampioană națională – unul la 60 m plat și unul la 200 m plat, si o medalie de bronz la Internaționalele de seniori ale României.
Personal best-ul de 11,93 s consolidează poziția Marinei de lider național în 2016 al tineretului, junioarelor mari și cadetelor în proba de 100 m plat.
Pentru Marina Baboi urmează participarea la Campionatul european de cadeți din 14-17  iulie ce va avea loc în Georgia, la Tibilisi, Marina pregătindu-se la Poiana Brasov împreună cu lotul național de cadeți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.