Concurența acerbă înregistrată pe posturile scoase la concurs de Spitalul Județean pentru Centrul de Sănătate de la Pârscov i-a ambiționat pe candidați. Cel puțin așa reiese din rezultatele obținute de aceștia la proba scrisă a examenului. Pentru posturile de asistenți medicali debutanți, din cei 36 de candidați care au susținut proba scrisă, 27 au promovat, iar 9 au fost respinși. Pentru cele 6 posturi de asistenți medicali, din cei 19 candidați doar 4 au fost respinși. Trei dintre aceștia nu au obținut cele 50 de puncte pentru a trece de prima probă, iar unul dintre candidați nu s-a mai prezentat la concurs.

Candidații care au promovat proba scrisă trebuie să susțină interviul, ce va avea loc vineri, 19 ianuarie în Spitalul Județean de Urgență Buzău – Sala de ședințe etaj 6 în următorul program:
08,00 – 10,30 asistenți medicali;
10,30-14,00 asistenți medicali debutanți.

Centrul de Sănătate Multifuncțional de la Pârscov ar trebui să fie dat în folosință la sfârșitul lunii ianuarie.

1 COMENTARIU

  1. Degeaba au fost candidatii pregatiti din punct de vedere al cunostintelor medicale, daca din punct de vedere financiar nu au fost pregatiti cu cate 12000 lei pt postul dorit, sau ca nu toti suntem sotii, surori si verisoare de viceprimar al parscovului si nu numai. Comisia ar fi trebuit sa tina cont ca nu toti candidatii au participat la concurs doar pt ocuparea unui post, ci ca unii dintre ei au fost in concurs in interes de testare a criteriilor de alegere a participantilor de catre „comisie” care din punctul nostru de vedere ar trebui sa fie din afara orasului, ci nu din interiorul spitalului care sustine examinarea. Ne plangem ca nu avem personal medical competent si ca suntem cobai pe mana lor…asa este, pt ca se intra pe grade de rudenii, pe bani si pe pile, ci nu pe cunostinte si experienta…PS: si tot cei care si au asigurat postul se lauda ca sunt sotii si verisoare de viceprimari si ca normal ca vor intra indiferent de ceea ce stiu sau nu! Rusine noua, ca acceptam sa traim pe mana coruptilor si putorilor, pe care pe deasupra ii mai si platim pt functii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.