Direcţia de Poliţie Locală pune la dispoziţia buzoienilor număr scurt pentru sesizări. Numărul, care cu excepţia prefixului este identic cu cel deţinut de poliţia naţională înainte de instituire SNUAU, poate fi apelat non-stop.

„Pentru a eficientiza activitatea si pentru ca reacţia politistilor locali să fie cât mai rapidă, începând de astăzi, 25 iulie 2016, Directia de Politie Locala Buzau pune la dispozitia cetatenilor numarul scurt  0238 / 955, care va functiona in paralel cu numarul de telefon vechi 0238  / 710531.

Postul telefonic va funcţiona non-stop si va fi deservit de către operatorii din cadrul  Dispeceratului Directiei de Poliţiei Locala Buzau, iar aici se pot face sesizări şi reclamaţii cu privire la fapte care intră în competenţa poliţiei locale.

Printre sezizările pe care le pot face cetatenii municipiului la acest număr de telefon, se numără cazuri de tulburare a ordinii şi liniştii publice, cazuri de comerţ stradal neautorizat, abateri la disciplina în construcţii, încălcări ale normelor privind protecţia mediului sau  probleme privind staţionarea şi incalcari ale circulatiei pe drumurile publice, oprirea sau stationarea neregulamentară a autovehiculelor cat si pentru eradicarea fenomenului de expunere autoturismelor spre vanzare pe domeniul public al municipiului Buzau”, se arată în comunicatul de presă remis de Direcţia de Poliţie Locală Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.