Dorin Badulescu si  Nicole Maracine

Dorin Bădulescu face curățenie în partid și exclude 11 din cei 45 de membri care alcătuiau Birul Permanent Județean.
„După o lună de așezări vă pot prezenta o nouă componență a Biroului Județean al PNL, schimbări pe care am fost delegat să le operez odată cu preluarea funcției de conducere a aripii liberale din noul PNL. Membrii care au fost schimbați se împart în persoane care nu și-au dorit să facă parte din această echipă, persoane care au preferat să facă un pas în spate și persoane pe care nu le-am dorit eu în această echipă”, a precizat președintele interimar al PNL, Dorin Bădulescu.
Printre cei propuși de Bădulescu în forul de conducere al foștilor liberali se regăsesc și liberali cu state vechi dar și migratori care au activat pentru alte formațiuni politice până în urmă cu puțin timp și care acum au obținut funcții de prim-vicepreședinți cum este cazul fostului dizident PLR-ist Nicolae Mărăcine.
Printre noii numiți în funcțiile de conducere din PNL se regăsesc: Dorin Bădulescu în calitate de președinte, Nicolae Marăcine și Ioan Caton Mateeșescu prim-vicepreședinți și vicepreședinții Nicolae Ene, Valeriu Marcu, Constantin Ionescu, Lucian Tănase, Ionuț Iuga, Ion Nicolae și Marieta Boroș.
De cealaltă parte, cei excluși din Biroul Permanent Județean sunt Cristinel Romanescu, Emilian Drăgoi, Ion Ene, Vasile Olariu, Alexandru Toma, Elena Stroie, Marina Grama, Violeta Vâlcu, Mihai Stolojanu, Liviu Barbu și Gheorghe Vorniceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.