Poliția buzoiană a început, astăzi, o campanie de donare de sânge, în contextul crizei fără precedent cu care se confruntă și Centrul de Transfuzii de la Buzău, pe fondul pandemiei de coronavirus. Peste 100 de polițiști sunt angrenați în această campanie umanitară.

„Polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău răspund „Prezent” la apelul salvatorilor de vieți de la Centrul de Transfuzii. Astăzi, polițiștii din întreg județul care nu au fost planificați în serviciu, s-au prezentat eșalonat, pentru a nu produce aglomerare și pentru a evita orice risc asociat contextului actual al pandemiei, la Centrul de Transfuzii din municipiul reședință. Polițiștii au făcut front comun pentru donare voluntară de sânge, ca un demers de salvare de vieţi omeneşti, prin sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de sânge a judeţului. Acţiunea a fost desfăşurată, totodată, în scopul conştientizării cu privire la faptul că sângele este un produs care nu poate fi cumpărat sau fabricat, ci poate fi obţinut doar prin donare benevolă și, prin bunăvoinţa fiecăruia dintre noi, putem contribui la salvarea persoanelor aflate în nevoie.”

„Polițiștii buzoieni vor participa și în perioada următoare la acțiuni similare, pentru a trece cu bine cu toții, împreună, peste acest moment de încercare.

Suntem aici pentru sănătatea dumneavoastră!”, a transmis, astăzi, Biroul de Presă al IPJ Buzău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.