Sursă foto: DRDP Buzău

O fetiță în vârstă de 9 ani a fost rănită, după ce a fost lovită de un autoturism, în momentul în care a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis. Minora se întorcea acasă de la școală.

Din primele date de la fața locului un autoturism condus pe DN22 în localitatea Râmnicelu, pe direcția Râmnicu Sărat către Boldu, de către un localnic în vârstă de 19 ani, ar fi surprins și accidentat un pieton, o minoră în vârstă de 9 ani din Râmnicelu.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.” , anunță Biroul de Presă al IPJ Buzău.

La U.P.U. a S.J.U.Buzău a fost transportată o minoră, în vârstă de 9 ani, victimă a unui accident rutier. Copila a fost rănită ușor și la acest moment primește îngrijiri medicale.” , precizează Biroul de Presă al Spitalului Județean de Urgență Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.