Trafic dirijat pe DN2E85, în localitatea Oreavul, accident rutier. Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba despre o coliziune între două autovehicule conduse pe direcția Râmnicu Sărat către Buzău.

La ieșire din localitatea Oreavu, autoturismul condus de un șofer din Galați, în vârstă de 35 de ani, a lovit autoturismul care îl preceda și la volanul căruia era un conducător auto în vârstă de 75 de ani, din Râmnicu Sărat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei pasageri din mașina gălățeanului, doi copii în vârstă de 3,respectiv 5 ani și a două femei în vârstă de 65, respectiv 33 de ani, toți din Galați.

Băiatul în vârstă de 3 ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, TCC plaga frontală si un traumatism toraco-abdominal. Fetița în vârstă de 5 ani a suferit policontuzii in urma accidentului rutier si un traumatism toracic din cauza centurii de siguranta. Femeia in varsta de 66 de ani a suferit un politraumatism, un TCC si un TCF, cu echimoza periorbitala dreapta și o plaga contuză frontală. Femeia în vârstă de 33 de ani a suferit policontuzii și escoriații la nivelul bărbiei.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.