Se circulă în condiții de iarnă în județul Buzău unde ninge de mai multe ore.

” Pe drumurile din județul Buzău se circulă în condiții de iarnă, fiind în vigoare o avertizare de ninsori valabilă până joi dimineață. Pe drumul județean 220 între Buda și Valea Salciei a fost sesizat polei și s-a solicitat intervenția drumarilor. Polițiștii acționează pentru fluidizarea traficului și pentru prevenirea accidentelor rutiere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Mari Vrapciu.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile dar și a vitezei, un șofer din Berca a scăpat mașina de sub control și s-a răsturnat în afara șoselei, pe DN 10.

”A fost sesizat un singur eveniment rutier, în această dimineață, la ieșire din Buzău spre Brașov, pe DN 10. Un șofer de 54 de ani din Berca ar fi pierdut controlul asupra direcției, împrejurare în care autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile”, a mai declarat Vrapciu.

Polițiștii recomandă atenție maximă la volan. Județul Buzău este până joi dimineață sub avertizare cod galben de ninsori. Meteorologii spun că va fi mai frig decât normalul perioadei și va ninge, zăpada urmând să se depună în strat consistent, pe alocuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.