Polițiștii de la Poliția municipiului Buzău, Secția de poliție rurală Merei și Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, însoțiți de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la persoane bănuite de amenințare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic.
Activitățile s-au desfășurat în baza mandatelor de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Buzău.
În urma perchezițiilor și a activităților de verificare au fost găsite și ridicate în vederea continuării cercetărilor componente vânat (fazan), două șufe multifilament și o șufă monofilament, respectiv un pistol tip airsoft, nesupus autorizării sau notificării.
În dimineața de 20 martie, pe fondul unor discuții contradictorii, Poliţia municipiului Buzău a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din Buzău, ar fi fost amenințat cu un pistol de un alt buzoian, în vârstă de 26 ani.
Pistolul, din categoria celor nesupuse autorizării sau notificării, a fost găsit în urma activităților derulate vineri la un imobil utilizat de tânărul de 26 de ani, iar componentele de vânat și dispozitivele folosite la braconaj au fost găsite la alte două persoane, rude/cunoștințe ale acestuia.
În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor față de tânărul de 26 de ani, respectiv pentru braconaj cinegetic față de un bărbat de 55 de ani, din Pietroasele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.