Un scandal în care au fost implicați mai mulți bărbați s-a încheiat cu o noapte de arest pentru câțiva dintre protagoniști, care au tulburat liniștea și ordinea publică în Vâlcelele. 

În seara de 11 aprilie, în jurul orei 21.00, poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Râmnicelu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o localnică din Vâlcelele, care a precizat că în fața unei societăți comerciale este în desfășurare un scandal.

Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă complexă pentru a verifica aspectele sesizate și aplicarea măsurilor legale.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan, protagoniștii fiind cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 16, respectiv 51 de ani, toți din Vâlcelele.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar polițiștii au reținut pentru 24 de ore doi dintre tinerii implicați, în vârstă de 17, respectiv 33 de ani.

În cursul acestei zile, cei doi urmează a fi prezentați Parchetului în vederea sesizării instanței pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.” , precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.