Prefectura Buzău se alătură instituțiilor ai căror angajați se alătură voluntarilor care merg la Centrul de Transfuzie Sanguină.

Pandemia a făcut ca numărul de donatori de sânge să scadă, dar nevoia de sânge rămâne mereu o constantă. Centru de Transfuzii Sanguine solicită locuitorilor județului Buzău, prezența la donare. Sănătatea comunității și a celor din jurul nostru este importantă, de aceea dorim să reamintim, câteva condiții care pot afecta eligibilitatea de a dona: reprogramați sesiunea dacă aveți simptome de boală, cum ar fi febră, tuse, dureri în gât, congestie sau alte simptome; diagnosticul anterior sau contactul strâns cu cineva care are COVID-19 poate afecta procesul si de asemenea, eligibilitatea de a dona. Puteți însă dona sânge în siguranță, în cazul în care v-ați vaccinat anti-COVID-19., scriu reprezentanții Casei Albe, într-un comunicat de presă.

 Am dori să profităm de această ocazie pentru a oferi câteva informații suplimentare despre Coronavirus și donarea de sânge. Speranța noastră este că persoanele interesate să doneze sânge iau în considerare toate aspectele și anume că virusul COVID-19 nu prezintă niciun risc special pentru donatorii de sânge în timpul procesului de donație. Dorim să încurajăm toți donatorii de sânge să își mențină în continuare angajamentul de a ajuta pacienții locali, care depind continuu de transfuziile care salvează viața. Donarea de sânge este o activitate esențială. , a declarat Silviu Iordache, prefectul de Buzău.

Zece dintre angajații Prefecturii s-au mobilizat azi, 23.04.2021, pentru a dona sânge, la Centrul de Transfuzie Sanguine Buzău.

Programul Centrului este de luni pana vineri, între 7:30-13:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.