Un vrâncean a fost amendat de un echipaj al Poliției Locale, după ce a fost surprins cu brațele pline de flori, dar au aflat că acestea au fost smulse de pe domeniul public, în zona centrală a orașului Buzău. 

Când vrei să dai o pată de culoare unei zile mohorâte ar trebui să te duci să îți cumperi flori nu să te apuci să „devalizezi” trandafirii plantați de către angajații municipalității pentru încântarea ochilor tuturor!

Patrula de ordine publică a Poliției Locale mun. Buzău, ce acționa în zona centrală, a surprins pe „domnul” C.I.M. de 45 ani, din jud Vrancea, în timp ce se aproviziona cu trandafiri de pe str.George Emil Palade.

Acesta a fost sancționat contravențional la H.C.L. 368/ 2017 cu amenda în valoare de 500 lei. , au scris reprezentanții sindicatului Poliției Locale Buzău, pe pagina de facebook.  

N.R. : Suntem siguri că gestul bărbatului (de neîncurajat, de altfel) are legătură cu situația sa financiară, evident fiind că bărbatul dorea să valorifice florile respective, comparativ cu alți indivizi care „devalizează” doar pentru „distracție.”, din teribilism. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.