Astăzi, președintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu, a lansat încă un atac la adresa edilului-șef buzoian, Constantin Toma, de această dată pe tema piețelor volante. Parlamentarul a ales să folosească exemplul practicat la Cluj de primarul Emil Boc, atașând o fotografie cu fostul premier, la postarea în care îl critică pe șeful Palatului Comunal. 

La Cluj #SePoate!
<<2 piețe volante cu produse proaspete sunt deschise săptămânal, la Cluj-Napoca>>, spune primarul PNL, Emil Boc.

Dle primar Toma, am propus de mai multe ori organizarea de piețe volante, la Buzău.

În afară de niște târguri insalubre prin câteva localități din județul nostru, n-am găsit niciun loc unde micii fermieri buzoieni să-și poată comercializa produsele.

Că tot v-ați declarat fan al administrațiilor liberale, aflați că la Cluj, în ograda primarului PNL, Emil Boc, sunt organizate piețe volante unde clujenii își promovează produsele locale. O minune, nu-i așa?

De ce la Cluj se poate și la Buzău, nu?

De ce peste tot se poate cu străzi asfaltate, cu parcuri industriale, cu creșterea nivelului de trai și la Buzău „nu e momentul”?

De ce România se dezvoltă, în timp ce Buzăul stă?

Oare o fi greu să încurajați comercializarea de produse locale la prețuri accesibile pentru buzoieni, în cadrul unor piețe volante, așa cum face administrația de la Cluj?

Vă spun eu că nu e greu, dar trebuie să vă mai și pese de oameni și mai puțin de ambiții personale, premii cumpărate și alte bazaconii, precum că Buzăul s-ar compara cu Parisul sau cu alte capitale europene.

Faceți piețe volante pentru buzoieni, faceți lucruri concrete pentru oameni, că a rămas Buzăul în urmă în comparație cu multe alte municipii din țară.” , a scris parlamentarul Gabriel Avrămescu, pe pagina sa de facebook. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.