Președintele PSD, buzoianul Marcel Ciolacu, vorbește pentru prima dată despre referendumul organizat pentru unirea municipiului Buzău cu comuna Țintești. 

În timp ce guvernanții sunt preocupați să se certe între ei, primarii PSD au început adevărata reformă administrativă din România. Referendumul din 26 septembrie privind unirea municipiului Buzău cu comuna Țintești reprezintă o șansă imensă de dezvoltare pentru un municipiu de top!

O șansă în plus pentru buzoieni de a avea acces la mai multe investiții și locuri de muncă!
De aceea îi îndemn pe toți să spună ”Da” demersului inițiat de primarul Constantin Toma!

Îi îndemn să îi ofere toate instrumentele necesare pentru a duce Buzăul la următorul nivel de dezvoltare!

Primarul Constantin Toma a demonstrat deja că are o viziune modernă pentru transformarea Buzăului într-unul dintre cele mai performante municipii din România din punct de vedere economic și social.

Realizările de până acum sunt o garanție că și Referendumul din 26 septembrie reprezintă un nou pas în atingerea potențialului uriaș de dezvoltare pe care îl are Buzăul. Și aici nu vorbim doar de dublarea teritoriului!

Vor fi locuri de muncă mai bine plătite, vor putea fi înființate parcuri industriale pe traseul viitoarei Autostrăzi A7 (Ploiești – Buzău – Pașcani – Siret) și construit un spital municipal care să deservească toți buzoienii!

Este un demers unic la nivel național și sunt mândru de primarul Constantin Toma! Este un pionier al adevăratei reforme administrative din România!Modelul său poate inspira și alți primari din România să identifice soluții similare pentru a crește accesul locuitorilor la bunăstare.

Hai să facem Buzăul mare! , a declarat deputatul Marcel Ciolacu, pe pagina sa de facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.