După difuzarea unor imagini în care apare primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, în sala în care au fost depuși sacii cu buletinele de vot de la alegerile locale de anul trecut, președintele PSD, deputatul buzoian Marcel Ciolacu, a declarat că va face tot posibilul ca Armand să fie demisă.„Demisia Armand! Și apoi pe mâna procurorilor! Poate acum înțelege toată lumea de ce Iohannis vrea cu orice preț desființarea SIIJ!!!
Ce face SIIJ acum este să renumere voturile furate deja de Clotilde Armand?!

Asta nu mai e o problemă a sectorului 1, ci a democrației romanești! Încă mai cred în puterea instituțiilor statului. Acum cetățenii trebuie să vadă că statul nu e slab. Le cer autorităților sa intervină și să deschidă de urgență o anchetă penală! Dacă nu se va interveni instituțional, vom folosi toate mijloacele politice pe care le avem la dispoziție.

Dreptatea trebuie facută! Le vom spune oamenilor că statul român e slab în fața abuzurilor și e nevoie de noi, cetățenii. Vom strânge semnături și o vom demite pe Armand! Iar toți politicienii, indiferent de partid, trebuie să ia atitudine!!! Să semnăm toate partidele un protocol și să strângem împreună semnăturile!!!” , a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.