Primăria Municipiului Buzău, Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” Buzău și Direcția Județeană Agricolă Buzău, organizează în perioada 18-25 septembrie 2021, cea de-a XV-a ediție a Târgului „Toamna Buzoiană”, care va avea loc în zona Drăgaică. Cel mai mare și mai bogat târg agro-alimentar, o sărbătoare a recoltei și a tradițiilor, „Toamna Buzoiană” reunește peste o sută de producători din tot județul, agricultori, grădinari, apicultori, meșteri populari care vor oferi cele mai bune produse ale județului Buzău. Buzoienii se vor putea aproviziona cu produse sănătoase, cu bunătăți produse local, iar gospodinele și gospodarii își vor putea pregăti cămara pentru iarnă cu cele mai bune roade ale toamnei. 

Nu va lipsi nici muzica populară românească, care va întregi atmosfera de sărbătoare și de voie bună. Timp de 8 zile, începând cu ora 16:30, vor urca pe scenă artiști buzoieni, ansambluri folclorice și unele dintre cele mai îndrăgite și cunoscute tarafuri. Taraful de la Clejani, Ionuț și Doinița Dolănescu, Nicolae Botgros și taraful, Sofia Vicoveanca sunt doar câțiva dintre artiștii care vor încânta publicul cu muzică românească autentică. Ne vom bucura și de plăcinta de dovleac, mustul proaspăt, cârnații de Pleșcoi și multe alte produse tradiționale buzoiene.

Intrarea în zona târgului „Toamna Buzoiană” este liberă, dar purtarea măștii de protecție este obligatorie. În zona de concert, care va fi delimitată corespunzător, accesul va fi permis doar  cu purtarea măștii de protecție, doar dacă participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății. , anunță organizatorii evenimentului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.