Un accident mortal a avut loc ieri, pe raza localității Gura Teghii, unde un tractor cu remorcă, care traversa un podeț, s-a răsturnat în albia râului Bâsca Mare, de la o înălțime de aproximativ cinci metri. În ciuda tuturor eforturilor depuse de pompieri o persoană a decedat. Alte două victime au fost transportate la spital.

„Ieri, în jurul orei 17:30 salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Mărunțișu au intervenit cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere echipată cu modul de descarcerare și prim ajutor la un accident produs pe râul Bâsca Mare, punctul de trecere Gura Milii, în apropierea localității Varlaam.
Din primele date culese de la fața locului, accidentul s-a produs in timp ce 3 persoane încercau trecerea apei curgătoare pe o punte de lemn, cu un utilaj agricol, moment în care aceasta a cedat sub greutate, astfel cei 3 căzând în albia râului.
Ulterior sosirii la fața locului, pompierii au actionat pentru evaluarea și extragerea victimelor din zona cu pricina, folosindu-se diferite sisteme și frânghii pentru aceasta, dată fiind zona greu accesibilă.
În urma evenimentului au rezultat 3 victime, dintre care una decedată, ce prezenta traumatisme incompatibile cu viața, o cea de a doua persoană în stare foarte gravă, preluată de elicopterul SMURD, iar ce a de-a treia în stare gravă, preluată de către ambulanța SMURD și transportată în cadrul UPU Buzău.


Poliția a preluat cazul, efectuând în continuare cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a produs evenimentul.” , transmite Biroul de Presă al ISU Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.