Guvernul a alocat sume de bani din Fondul de Rezervă, pentru județe/comune, într-o manieră care conduce la ipoteza unor favoruri făcute pentru administrațiile conduse de PNL și UDMR. Exemplele de la Buzău sunt concludente înspre această idee. Observăm că primăriile în fruntea cărora se află membri PNL au primit cei mai mulți bani, cu diferențe uriașe între alocările dispuse către primăriile conduse de PSD. 

*Sumele din tabel sunt exprimate în mii lei!*

Iohannis, ce ai cu românii ăia? Ce vrei, să-i faci iobagi? Să-i omori pe toți?, a afirmat președintele PSD, buzoianul Marcel Ciolacu, într-o conferință de presă, referindu-se la faptul că populația din comunitățile care nu sunt conduse de PNL nu au nicio vină pentru atitudinea guvernanților de a face discriminare la împărțirea banilor. 

Rușine!

Cîțu și Guvernul PNL au decis: dacă locuiești într-o localitate condusă de un primar PSD ești ????????? la #sărăcie și #subdezvoltare! Banii din Fondul de Rezervă al Guvernului s-au împărțit #discreționar. Diferențele dintre comunele administrate de PSD și PNL sunt mai mult decât vizibile. Cel mai bun exemplu:

#Pardoși (PNL), comună cu aproximativ 400 de locuitori, a primit 400.000 lei, în timp ce #Vernești (PSD), localitate cu peste 9000 de locuitori, a primit doar 50.000 lei.
Municipiile Buzău și Râmnicu Sărat au fost și ele pedepsite de Guvernul Cîțu pentru că sunt administrate eficient de social democrați, așa că au primit fabuloasa sumă de ? ???.
 La nivel național 80% din banii din Fondul de Rezervă al Guvernului au mers către localități conduse de PNL și UDMR., a declarat deputatul Romeo Lungu, secretar executiv al organizației județene, printr-un mesaj postat pe pagina de facebook a PSD Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.