În comuna Mărăcineni, rata de infectare a ajuns la 9.98 de cazuri de COVID la mia de locuitori, cu 93 de noi îmbolnăviri înregistrate în ultimele  două săptămâni. 

În contextul evoluției COVID și al noilor restricții, primarul Constantin Dumitru face un apel de suflet către săteni, pe care îi îndeamnă la precauție și răbdare.

Dragi locuitori ai comunei noastre,

Am tot sperat, în ultima vreme, că nu va mai trebui să vorbim despre criza aceasta care ne-a pus viețile pe pauză de aproape doi ani, care ne-a adus atâta durere sufletească nouă și celor dragi.

Am tot crezut că a trecut, că a fost un vis urât care se duce cu noaptea, că ne vom reveni cu toții și că vom fi din nou veseli, optimiști, liberi.

N-a fost așa. Ne-am trezit în mijlocul unei furtuni cumplite și, de săptămâni întregi, nu încetăm să ne numărăm pierderile. Ni le numărăm în inimi care nu mai bat, în medici epuizați, în râuri de lacrimi, în rugăciuni și în întrebări fără răspuns…

Dragi prieteni,

După cum bine știți, ne așteaptă o perioadă de restricții, de responsabilitate și de luptă cu acest virus perfid. Așa e croită viața noastră: să cădem, să ne ridicăm, să luptăm, să biruim și, în fiecare zi, să ne câștigăm dreptul de a avea un „mâine”.

Viața noastră e o lungă și loială așteptare. Va trebui ca acum să așteptăm din nou, dar în niciun caz să lăsăm garda jos. Să ne protejăm, să ascultăm de sfatul medicilor, să nu încălcăm regulile, să avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi.

Noi, oamenii Primăriei Mărăcineni, vă vom sta la dispoziție în tot acest timp. Să nu credeți nicio secundă că veți fi singuri. Cereți spriinul, vorbiți cu cei dragi, sunați medicul de familie, rugați-vă și păstrați-vă încrederea că vom trece și peste acel val!
Vă îmbrățișez pe toți și vă doresc multă sănătate!” , este mesajul transmis de primarul comunei Mărăcineni, Constantin Dumitru. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.