Un tânăr din Mărăcineni a ajuns în arestul Poliției, la câteva luni după ce a comis mai multe furturi, pe raza municipiului Buzău. El avea ca țintă semiremorcile încărcate cu marfă și dădea lovitura în locurile lipsite de iluminat public.  

După investigații, la care au contribuit și ofițerii de la o structură de interceptări, bărbatul a fost identificat, fiind organizate două percheziții domiciliare, drept acțiune finală pentru probarea faptelor.  Tânărul a fost reținut, apoi arestat. 

În ziua de 27 octombrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au efectuat 2 percheziţii domiciliare în municipiul Buzău şi în localitatea Mărăcineni.

În urma cercetărilor poliţiştii au identificat principalul bănuit, un tânăr de 27 de ani, din Mărăcineni.

Tânărul ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt calificat, fapte sesizate în perioada de mai-august a.c.. Din cercetări a reieşit că cel în cauză ar fi profitat de faptul că autotirurile aparţinând mai multor societăţi comerciale, erau parcate în zone slab iluminate din municipiul Buzău şi ar fi sustras din semiremorci bunuri alimentare. Bănuitul ar fi sustras aproximativ 200 de butoaie, baxuri şi saci cu băuturi alcoolice, respectiv alimente.   

Prejudiciul total este de peste 30.000 de lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.” , precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.