Poliţiştii de la Postul de poliţie Glodeanu Sărat au organizat încă o acțiune umanitară dedicată bolnavilor de la Spitalul din Smeeni. 

Sâmbătă, 30 octombrie, poliţiştii Radu Anton, Buzatu Camelia, Ioniţă Valentin şi Neacşu Laura au demarat activităţile specifice unor buni gospodari în miez de toamnă.Prin implicare comună, au achiziţionat o tonă de legume de sezon – castraveţi, gogonele, varză, conopidă, gogoşari, ardei, toate numai bune de conservat, pentru sănătate aleasă. De ce pentru sănătate? Pentru că au fost donate Spitalului de boli cronice Smeeni.Activitatea poliţiştilor vine ca un pansament de empatie către toţi pacienţii care sunt internaţi în unitatea medicală sau care vor avea nevoie de îngrijiri de specialitate în această iarnă, dar şi ca un gest de solidaritate faţă de medici şi personalul spitalului, oameni printre oameni, care depun constant toate eforturile pentru pacienţii lor.

Echipa de poliţişti a Postului de poliţie Glodeanu Sărat ne-a amintit astfel de sloganul “Împreună vom reuşi!”

La cât mai multe activităţi frumoase în comunitatea asupra căreia vegheaţi!” , au transmis oficialii Biroului de Presă. 

Reamintim că, săptămâna trecută, cu aprobarea responsabililor de la nivel central, Spitalul de Boli Cronice a devenit unitate suport de COVID. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.