Luna noiembrie vine cu multe surprize oferite pentru publicul buzoian, la Teatrul „George Ciprian.”

Astfel, pe 9 noiembrie, de la ora 19:00, buzoienii sunt așteptați să urmărească ONLINE spectacolul N-am văzut nimic, de Andreea Tănase, regia Mara Oprea, un spectacol care abordează teme actuale precum depresia, anxietatea și efectele acestora, se conturează un spectacol care vorbește despre emoțiile, gândurile și problemele adolescenților din ziua de azi.

Spectacolul spune povestea a cinci prieteni care se apropie printr-un joc aparent inofensiv. Lucrurile scapă de sub control, iar viața lor se schimbă în momentul în care se lovesc de un eveniment tragic. „Există viață după moarte?”, „Trăim și murim singuri?” și „Cine e de vină?” sunt doar câteva dintre întrebările cu care se confruntă, încercând să descifreze cum s-a ajuns în acel punct.

Vizionarea online este GRATUITĂ și se face pe bază de înscriere aici: https://forms.gle/xNYSQeqiKwqhdj6K9

Pe 14 noiembrie, la ora 17:00, va fi pusă în scenă o comedie spumoasă cu Dorina Roman.

Spectacolul 4 femei la poliție! este o comedie spumoasă unde actrița Dorina Roman face un adevărat tur de forță printre personaje! 4 roluri savuroase interpretate cu talent și credință! Dezida Coșovete, Mimicela Zurgălău, Nineta Sorcoveanu și Țușca Wilmoș, sunt „invitate” la secția de poliție pentru un mic „interviu”. Femei simple, dar cu vise mărețe, neîmplinite, își varsă oful în fața domnului comisar, încercând să-l îmbuneze și chiar să-l cucerească!
Scenariul adaptare liberă după Tudor Mușatescu!

Pe 21 noiembrie, de la ora 18:00, publicul este chemat la o zi specială cu un cuplu căsătorit de 20 de ani și un cuplu tânăr!

Spectacolul Aniversarea de Cosmin Pană, în regia lui Vlad Trifaș este o comedie care aduce în atenție relațiile de zi cu zi ale oricărui cuplu. Actorii Paula Chirilă, Bogdan Farcaș, Anca Dinicu și Cosmin Teodor Pană vor garnisi cu un strop de neglijență conjugală dar și cu o doză de gelozie, apoi vor condimenta după gust… cu nemulțumiri domestice și lipsă de comunicare. Tot conflictul se lasă la dospit până când spiritele se încing și apoi relațiile se pun la flacără iute până când amenință să dea în foc.  Rezultatul este o comedie ce se dezvoltă în ritm alert despre micile nemulțumiri ce tulbură liniștea a două cupluri normale.

Pe 27 noiembrie, de la ora 18:00, publiul buzoian este invitat la spectacolul Omul cu mârţoaga, una dintre cele mai cunoscute comedii ale dramaturgiei româneşti interbelice.

Personajul principal, Chirică este un modest funcţionar public (un arhivar) care iubeşte foarte mult animalele, mai ales caii. Datorită pasiunii sale, cumpără un cal de curse, mârţoaga Faraon al V-lea care ajungea mereu pe ultimul loc la linia de sosire. Împotriva tuturor, a societăţii şi a familiei, acesta crede în calul său şi nu îl înstrăinează indiferent de costuri.Actori: Dan Tudor, Marius Bodochi, Ana Ioana Macaria, Adrian Păduraru, Afrodita Androne, Gabriel Fătu, Orodel Olaru, Ionuț Gurgu/Florin Dobre, Cosmin Cornici/Teodor Dincă, Luana Lute/Francesca Barbacariu, Ioana Budu/Iulia Neacșu, Marius Furtună/Vlad Vîlciu.

Scenografie: Corina Grămoșteanu

Prețul biletelor este de:

35 ron/preț întreg 

20 ron/preț redus pentru elevi/studenți/pensionari.

Biletele se pot cumpăra  de la Teatrul George Ciprian și de la Agenţia de Bilete a Teatrului ”George Ciprian” din bdul. Nicolae Bălcescu sau ONLINE      https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php sau

Detalii la 0740.496.561 și 0760.553.761

Mai multe informații cu privire la spectacole și bilete găsiți pe site-ul www.teatrulgeorgeciprian.ro sau la numerele de telefon: 0740.496.561 și 0760.553.761.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.