Continuă gesturile caritabile într-o perioadă în care criza sanitară pare să nu se mai termine, din cauza evoluției COVID din județul nostru. Astăzi, Spitalul de Boli Cronice din Smeeni (unitate în care sunt tratați și pacienți cu coronavirus) a primit încă un ajutor la capitolul infrastructură medicală.

Prefectul Daniel Țiclea a fost intermediar și a mers în vizită la spital. 

Am fost astăzi la SPITALUL DE BOLI CRONICE SMEENI și am avut parte de o surpriză plăcută care m-a încărcat de energie și optimism.

Acum un an a demarat proiectul de pregătire a Spitalului pentru a crește capacitatea de răspuns la pandemia Covid-19 și acum este de mare ajutor, preluând o mare parte din pacienții care suferă de această boală, asigurând și recuperare post-Covid-19.

Totul este la superlativ în materie de dotări care culminează cu cel mai performant aparat RMN din județul #Buzău, proaspăt instalat. Iar personalul medical cuprinde oameni frumoși, care, cu energie și entuziasm oferă cele mai bune îngrijiri pacienților aflați în suferință.

La momentul actual sunt în procedură de contractare a constructorului pentru a ridica o clădire nouă de recuperare medicală.

Toate acestea se datorează doamnei manager, Dr. Bioing. Marilena #Dobrescu și echipei medicale pe care o coordonează.

Mă bucur că i-am putut ajuta identificând sponsori pentru 2 concentratoare de oxigen de 10 litri. Mulțumesc George #Bucur– dir.ec. Ductil S.A.- Lincoln Electric, domnului primar al comunei Scutelnici #Rusen Constantin și tuturor oamenilor cu suflet mare care fac astfel de gesturi în această perioadă de grea încercare., a declarat șeful de la Casa Albă, după vizita de azi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.