Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Buzău a identificat pentru săptămâna 13-20 iulie, un număr total de 146 de locuri de muncă vacante. Astfel, cei interesaţi de un loc de muncă pot alege un post din oferta publicată de AJOFM. Din total, cele mai multe locuri de muncă sunt în domeniul fabricării articolelor de îmbrăcăminte-confecţii și anume croitor, confecţioner-asamblor articole din textile şi muncitor necalificat în industria confecţiilor.

Persoanele fără loc de muncă pot aplica pentru unul dintre locuri de muncă vacante ca agent comercial, bucătar, ospătar, ajutor de ospătar sau vînzător. Cei care cunosc o meserie pot cere ocuparea unui post de sudor, lăcătuş mecanic, tâmplar sau frizer. Şi cei care au mai puţină şcoală se pot angaja pe posturile de spălător de vase, muncitor necalificat în diferite domenii şi maşinist pe ifron.

De muncă se găseşte şi peste hotare în cinci ţări membre ale Uniunii Europene. Astfel, românii care vor să se angajeze în străinătate pot aplica pentru unul dintre locurile de muncă din Danemarca, Spania, Germania, Austria şi Polonia. Străinii aşteaptă ingineri în diferite domenii, specialişti IT, ospătari, bucătari, cameriste, mecanici auto sau lucrători în agricultură. Oferta cu locurile de muncă din judeţ sau din străinătate poate fi consultată la sediul AJOFM. Aici, un specialist vă va îndruma paşii la alegerea celui mai potrivit loc de muncă în funcţie de pregătire şi necesităţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.