Astăzi a avut loc reuniunea cu ambasadorii statelor membre UE, eveniment organizat de Parlamentul României și Președinția Franței la Consiliul Uniunii Europene. La întâlnire a fost prezent și președintele Camerei Deputaților, buzoianul Marcel Ciolacu. 

Cu această ocazie am întărit câteva dintre obiectivele noastre strategice precum aderarea țării noastre la spațiul Schengen, sprijinul financiar acordat României și Republicii Moldova în contextul provocărilor de la frontiera noastră externă, flexibilizarea accesării fondurilor europene și a planurilor de redresare, o abordare comună pe zona de energie, gestiunea crizei refugiaților sau consolidarea politicii de apărare, în coordonare cu NATO.

Este important ca, în această perioadă grea, țările aflate în prima linie a democrației să primească un sprijin concret astfel încât cetățenii să fie protejați în fața crizelor multiple pe care le traversăm.

Îi mulțumesc în mod special Excelenței Sale, Laurence Auer, doamna Ambasador a Republicii Franceze la București, pentru organizarea acestei reuniuni care reprezintă un mod de a onora importanța instituției parlamentare și acțiunea noastră comună în domeniul afacerilor europene., a declarat Marcel Ciolacu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.