În cadrul activităţilor desfăşurate în ultimele 24 de ore de poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră, au fost constatate 150 de contravenţii la regimul circulaţiei pe drumurile publice, în 35 de situaţii fiind vorba despre depăşirea limitei maxime de viteză admisă.

Totodată, împotriva a 4 dintre cei 135 de şoferi sancţionaţi ca urmare a abaterilor comise a fost luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării. Doi dintre conducătorii auto rămaşi ieri fără permise au efectuat depăşiri neregulamentare pe DN2 E85 şi DN 2B, unul a trecut pe roşu într-o intersecţie semaforizată de pe Bulevardul Unirii din municipiul Buzău, iar cel de-al patrulea nu s-a conformat obligaţiilor legale ce îi reveneau ca urmare a implicării într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

Tot marţi, un echipaj al Biroului Rutier Buzău care acţiona în zona Dorobanţi a depistat un autobuz ce nu era echipat cu anvelope de iarnă. Împotriva conducătorului auto – un bărbat de 47 de ani, din comuna Vintilă Vodă – a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu puncte-amendă şi măsura reţinerii certificatului de înmatriculare al autovehiculului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.