Județul Buzău înregistrează 16 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2 în ultimele 24 de ore.

Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 16 și 80 de ani. Intrucât la acest moment, în județul Buzău, toate paturile destinate internării pacienților COVID-19 sunt ocupate, 142 pacienți confirmați pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu.

Pe de alta parte, autoritățile de sănătate publică anunță și 4 decese în rândul pacienților confirmați COVID-19. Trei dintre persoanele decedate provin din căminele pentru bătrâni. Iată situația exacta a deceselor înregistrate în ultimele 24 de ore:

DECES NR. 65: pacientă în vârstă de 80 de ani se prezintă la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. Este confirmată cu SARS CoV-2 și internată pe Secția ATI- PNF. Starea de sănătate se agravează progresiv și survine decesul. Comorbidități: diabet zaharat tip II, demență, insuficiență hepatică acută, insuficiență renală acută.

DECES NR. 66: pacient în vârstă de 81 de ani, rezident al Centrului pentru persoane vârstnice Marghiloman, este confirmat cu SARS CoV-2. Starea de sănătate se deteriorează rapid și este internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău, unde survine decesul. Comorbidități: diabet zaharat tip II, boala Alzheimer, insuficiență renală acută, adenom de prostată.

DECES NR. 67: pacientă în vârstă de 83 de de ani, rezidentă a Centrului pentru persoane vârstnice Costești, în urma simptomatologiei respiratorii este testată și confirmată cu SARS CoV-2. Se internează la Spital Municipal Râmnicu Sărat, evoluția este nefavorabilă și survine decesul. Comorbidități: ateroscleroză cerebrală, demență nespecificată, anemie secundară. 

DECES NR. 68: pacient în vârstă de 84 de ani, rezident al Centrului pentru persoane vârstnice Costești, este testat și confirmat cu SARS CoV-2. Este internat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, unde are o evoluție clinică nefavorabilă și survine decesul. Comorbidități: hiptertensiune, diabet, antecedente de accident vascular cerebral, hemipareză dreapta, demență mixtă, adenom de prostată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.