daniela2

Momente extrem de dificile pentru Daniela Vlădoiu, tânăra din Buzău, diagnosticată cu cancer la doar 27 de ani, căreia medicii din România nu i-au dat de trăit mai mult de o lună jumătate-două.
Potrivit apropiaților tinerei, Daniela nu se simte prea bine iar luni va pleca în Turcia, din nou, pentru investigații amănunțite în urma cărora medicii să poată trage concluzii cu privire la starea în care se află bolnava.

”Stiu că vă era dor să o vedeți pe Daniela! Din păcate ea nu se simte prea bine, luni seară va pleca în Turcia, pentru noi investigații, speram din tot sufletul sa rămâneți alături de Daniela. Ea încă are nevoie de ajutorul nostru, transportul cu ambulanța este 110 milioane, fiecare zi la clinica costă 325 €, totul este mult prea scump, dar singura ei șansă la viață momentan depinde de bani, pt a putea să fie tratată acolo”, scrie pe facebook o persoană apropiată Danielei Vlădoiu.

Daniela Vlădoiu are 27 de ani şi în urmă cu circa un an a fost depistată şi operată de cancer de col uterin. După intervenţie, a făcut chimioterapie, însă după 4 luni boala a recidivat şi i-a afectat rinichii, motiv pentru care i-a fost montată o nefrostomă într-unul dintre rinichi pentru a putea urina. În acelaşi timp, a făcut şi dializă. Numai că boala nu s-a lăsat învinsă, iar tumorile din zona abdomenului s-au mărit foarte mult. La scurt timp, medicii i-au depistat Danielei şi tromboze axiale, mai multe cheaguri de sânge pe artera plămânului, motiv pentru care doctorii nu i-au mai dat nicio şansă la viaţă. De curând a fost externată dintr-un spital din Capitală fără să i se dea nicio speranţă. Daniela Vlădoiu are un băieţel în vârstă de 3 ani, pentru care luptă şi vrea în continuare să trăiască pentru a se putea bucura de micuţul care are mare nevoie de ea.
Detalii găsiţi şi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/SansaLaViataPtDaniela?fref=ts.
Doritorii pot face donații aici pentru ca Daniela Vlădoiu să poată spera la viață:
RON: RO68BTRLRONCRT0275831901
EURO: RO18BTRLEURCRT0275831901
Codul Swift: BTRLRO22 VLADOIU DANIELA EURO: RO78BTRLEURCRT0070466301 SWIFT: BTRLRO22 Tomescu Gabi Iulian (fratele Danielei) PayPal: cristeavladoiudaniela@yahoo.com

Cu banii strânși de la cei care au fost impresionați de drama tinerei din Buzău, Daniela Vlădoiu a putut merge de două ori în Tucia la un spital care tratează bolnavii de cancer, dându-le speranță la viață. Fără ajutorul semenilor, Daniela nu ar fi avut șansa de a primi tratamentul care să-i micșoreze tumorile din corp, și poate, nu ar mai fi fost în viață.
Însă, greul nu a trecut iar tânăra mămică are în continuare nevoie de noi, de toți cei care o pot ajuta pentru a-și vedea băiatul crescând. Orice sumă este binevenită și poate contribui la ameliorarea stării de sănătate a tinerei diagnosticată cu cea mai cruntă boală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.