copii rutier

Elevi din 11 județe participă la concursul regional de educație rutieră organizat de Școala Gimnazială Lunca Pripor, în colaborare cu Inspectoratul Școlar și Poliția orașului Nehoiu. Competiția se intitulează „CUPA NEHOIULUI” și va avea loc în perioada 22 – 24 mai.

La concurs vor participa echipaje care cuprind elevi de la clasele gimnaziale din judeţele Constanţa, Maramureş, Argeş, Vaslui, Suceava, Călăraşi, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Tulcea şi Buzău.

Concurenţii îşi vor demonstra abilităţile prin parcurgerea a trei probe prevăzute în regulamentul concursului: proba de legislaţie rutieră, proba de îndemânare cu bicicleta în poligon şi proba de respectare a regulilor de circulaţie în parcul – şcoală.

La încheierea activităţii, concurenţii vor primi diplome şi alte surprize din partea organizatorilor, la festivitatea de premiere fiind răsplătiţi şi elevii claselor primare de la Şcoala Gimnazială Lunca Pripor şi Liceul Teoretic „Radu Vlădescu” în cadrul concursului de creaţie plastică „Mesaj pentru un pieton vigilent”, activitate cuprinsă în acelaşi proiect educativ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.