Ofițerii DGA Buzău au soluționat în 2012 un număr de 33 de dosare penale care au fost mai departe înaintate Parchetului.  Dintre acestea, în 12 cazuri a fost începută urmărirea penală, iar în şase dosare au fost emise rechizitorii. Pe parcursul anului trecut, au fost cercetate 113 persoane suspectate de fapte de corupţie, dintre care 36 au făcut parte din rândul funcţionarilor M.A.I. din totalul persoanelor cercetate, 28 au fost puse sub învinuire (nouă din cadrul structurilor M.A.I.),  iar 11 au dobândit până în prezent calitatea de inculpat.

Pe parcursul anului trecut, au fost reţinute patru persoane, dintre care două din cadrul M.A.I., persoane care ulterior au fost arestate. Ca urmare a anchetelor demarate de D.G.A, anul trecut au fost condamnate definitiv nouă persoane, şapte dintre acestea făcând parte din rândul funcţionarilor M.A.I.

Unul dintre cazurile soluționate de ofițerii DGA Buzău și mai departe de magistrați a fost cel al poliţiştului Daniel Nae, care în cursul lunii trecute a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru luare de mită, cazul fiind instrumentat de către ofiţerii D.G.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.