In scopul asigurarii climatului de siguranta civica si implementarii conceptului „Politia Locala in slujba cetateanului”, politistii locali din cadrul Directiei de Politie Locala Buzau, prin Serviciul Ordine Publica si Compartimentul Control Comercial, au actionat in „Targul Talcioc”, in vederea depistarii si stoparii comertului ilegal cu produse alimentare.

Cu aceasta ocazie au fost verificate 9 societati comerciale iar 7 dintre acestea au fost sanctionate contraventional in conformitate cu prevederile Lg. 12/1990 R, cu amenda cuprinsa intre 2000 lei si 20 000 lei.

Valoarea sanctiunilor aplicate a fost de 14 000 lei, pentru ca reprezentantii societatilor comerciale au efectuat acte de comert fara a dovedi provenienta produselor in conditiile legii.

Intrucat prin activitatea desfasurata de catre agentii comerciali nu a putut fi dovedita cu documente provenienta bunurilor expuse spre comercializare, a fost luata masura ridicarii in vederea distrugerii de catre reprezentantii societatilor depistate, urmatoarele produse:pasta de mici, hamsii, rosii, nectarine şi piersici

Politistii locali Recomanda cetatenilor sa-si aleaga cu atentie locurile din care isi pot procura produsele alimentare pentru a nu fi predispusi imbolnavirii sau a altor evenimente nedorite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.