Un tânăr din Gorj a ajuns în arestul IPJ, după ce investigatorii buzoieni au stabilit că a dat spargere la două locuințe din comuna C.A. Rosetti. Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a fost prins în județul Brașov, fiind acum cercetat pentru furt calificat în formă continuată.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 6-20 decembrie 2022, tânărul ar fi pătruns prin forțarea ferestrelor și ușilor de acces în 2 imobile din localitatea C.A. Rosetti de unde ar fi sustras mai mule electrocasnice, unelte și alte bunuri. Faptele au fost sesizate poliţiei de către părţile vătămate, doi bărbați în vârstă de 38 și 30 de ani, ambii din localitatea C.A Rosetti.

Pe numele tânărului a fost emis mandat de aducere, acesta fiind depistat în județul Brașov și condus la Secția de poliție rurală Pogoanele pentru audieri.

Prejudiciul, estimat de către persoanele vătămate la suma de 7400 de lei, a fost recuperat de către polițiști în proporție de 75%. 

În baza materialului probator administrat, poliţiştii au dispus, pe bază de ordonanţă, reţinerea pentru 24 de ore. , precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.