Tir incrucisat intre liderul liberalilor buzoieni si cel al democrat liberalilor. Presedintele organizatiei judetene PNL, George Scutaru l-a facut ieri pe omologul sau de la PD-L, Cezar Preda, lipsit de onoare si de respect fata de „lucrurile sacre pentru Romania”, referindu-se la declaratiile unor lideri UDMR exprimate pe 15 martie la Miercurea Ciuc.

Mai exact,  Scutaru a fost deranjat ca textul declaratiei elaborat in Camera deputatilor prin care era criticata „retorica politica cu accente nationaliste”, nu a fost votat in plenul camerei secunde a Parlamentului. Iar dintre cei care au votat impotriva adoptarii declaratiei respective s-au numarat si cei doi deputati PD-L, Alecu Valeriu si Cezar Preda.

” Modul cum au votat denota disperarea de a se mentine la putere,…, cei doi pun la mezat tot ce au jurat cu mana pe biblie cand au intrat in Parlament.(…) nu au onoare, respect fata de lucruri sacre pentru Romania”.Replica lui Cezar Preda nu s-a lasat asteptata: ” onoarea mea e mai mare decat a domnului Scutaru. Sunt un politician harsit, obisnuit cu teme numite popular ciorbe reincalzite”.

Liderul democrat- liberal precizeaza ca pozitiile UDMR,  ulterioare datei de 15 martie au pus capat neintelegerilor create prin deficientele de traducere iar o reactie exprimata printr-o noua declaratie a Camerei nu mai aveau niciun rost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.