a-dat-casele-de-amanet-pentru-fotoliul-de-viceprimar-in-vernesti„Am venit la primărie în speranţa că voi schimba o serie de lucruri în comună”, susţine Vasile Constantin Popescu

„Banii nu mă interesează. Nu am venit să fur, ci să fac treabă”, aşa îşi explică gestul de a intra în politică noul viceprimar al comunei Verneşti, Vasile Constantin Popescu, PSD, care pentru a ocupa această funcţie a trebuit să renunţe la casele de amanet din municiile Buzău şi Rm. Sărat şi din oraşul Nehoiu.

In ceea ce priveşte soarta firmei sale, Trans Popescu 2001 SRL, noul viceprimar susţine că a renunţat în favoarea soţiei, Laura. „Am fost om de afaceri, inclusiv în domeniul serviciilor de creditare. Nu erau afaceri cu statul, dar aşa cere legea şi m-am conformat, pentru că vreau să fac treabă în administraţie.  Recunosc, am venit greu aici, dar am venit în speranţa că voi schimba o serie de lucruri în comună. O comună care nu are apă este zero. Sunt sate în care este această problemă, ori nu este imposibil să schimbăm acest lucru. Practic, vreau ca Primăria şi comuna noastră să arate altfel. Nu mai vreau ca sistemul democratic să aştepte încă patru ani să se înt#mple ceva bun. Va trebui să se facă o schimbare şi a mentalităţii oamenilor. Dacă oamenii sunt nemulţumiţi, noi, ca aleşi locali, trebuie să plecăm de aici ”,  ne-a declarat Vasile Constantin Popescu.

„Acum iau 1.600 lei, înainte profitul era de 45.000 lei”

Noul viceprimar  din Verneşti consideră că pentru o comună cu peste 8.000 de locuitori care se învecinează cu municipiul Buzău şi pretenţiile oamenilor sunt mai mari, aşa că vor trebui gestionaţi mai bine banii comunităţii. „|ntr-o comună cu un buget de 8.000.000 lei  ( 80 miliarde lei vechi ) pe an se pot face multe lucruri”,  a concluzionat noul viceprimar.

|n privinţa diferenţei dintre veniturile lunare între cele două profesii ale sale, răspunsul viceprimarului Vasile Constantin Popescu este c#t se poate  de grăitor pentru oricine. „Ca viceprimar, am 1.600 lei, iar înainte profitul lunar era de 40.000-45.000 lei. Cum vi se pare diferenţa!?”, mai spune noul ales local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.