În continuarea activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale de la Poliţia municipiului Buzău pentru identificarea şi prinderea principalului bănuit de comiterea unui furt din incinta unui lăcaș de cult din municipiul Buzău a fost identificat şi prins principalul bănuit – un bărbat de 59 de ani din Buzău.

Fapta fusese sesizată de către persoana vătămată –o buzoiancă în vârstă de 57 de ani.
Din verificările efectuate de către poliţişti a rezultat că bărbatul ar fi profitat de faptul că persoana vătămată, angajat al lăcașului, şi-ar fi lăsat geanta nesupravegheată pe un scaun din incintă şi a ieşit să vorbească la telefon, fără a asigura camera în care se aflau bunurile.

Bănuitul ar fi sustras din geanta păgubitului aproximativ 3000 de lei.

Din cercetări a reieșit că bărbatul este principalul bănuit și în cazul a altor trei furturi săvârșite pe raza municipiului Buzău și Râmnicu Sărat, de unde acesta ar fi sustras laptopuri.

În urma activităților specifice, polițiștii l-au depistat pe bănuit pe raza municipiului Constanța și, cu sprijinul I.P.J.Constanța, respectiv în baza unui mandat de aducere cu pătrundere în locuinţă, bănuitul a fost prins și condus la sediul Poliției municipiului Buzău pentru audieri.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței pentru a dispune cu privire la măsurile preventive.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.