In data de 10.09.2018, politistii locali au fost sesizati de catre un cetatean din Patarlagele cu privire la faptul ca nu si-a mai gasit autoturismul pe care il lasase parcat pe o strada din municipiu.

In urma sesizarii, politistii locali au avut in vedere autoturismul dat disparut de catre propietar, iar in data de 12.09.2018, l-au identificat pe o strada din municipiul Buzau. Semnalmentele autoturismului corespundeau cu cele indicate  de catre propietar, iar din verificarile efectuate s-a dovedit ca este cel cautat.

Propietarul masinii a fost contactat de catre politistii locali, acesta s-a deplasat in municipiul Buzau si si-a luat in primire autoturismul.

Facem mentiunea ca desi autoturismului ii lipsea geamul din partea dreapta a portierei, din interior nu a disparut nimic.

Barbatul a povestit politistilor locali ca a venit in oras sa isi faca un control medical la Policlinica Titulescu. Pentru ca nu a gasit loc de parcare, a lasat masina stationata pe o straduta de pe Bulevardul Unirii. In momentul in care si-a terminat treaba si a vrut sa revina la masina nu a mai gasit-o. Abia dupa doua zile, politistii locali au gasit-o si l-au chemat sa isi recupereze masina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.