Festivalul „Gala Vedetelor–VedeTeatru”, organizat de Teatrul G. Ciprian și ajuns la a XIII-a ediție, va avea loc, în acest an, în perioada 28 mai-4 iunie. Conform organizatorilor, tema festivalului din acest an este „Muzica-Vedetă”, selecția reunind spectacole din teatrele de repertoriu, dar și din mediul independent.

Conform organizatorilor, secțiunile festivalului de anul acesta sunt: selecția oficială (în principal formată din spectacole muzicale), secțiunea „Vedete pentru copii” (spectacole pentru copii), secțiunea „Vedeta de mâine” (spectacole de licență și master realizate de studenți de la facultăți de teatru din țară), secțiunea „Ateliere” (unele pentru profesori, altele pentru copii), secțiunea „Conferințe/Lansări de carte”, cărora li se vor adăuga și alte evenimente

„Festivalul se va desfășura în mai multe spații; spectacolele se vor ține la sala Teatrului G. Ciprian (Selecția Oficială și Secțiunea <Vedete pentru copii>) și la Cafeneaua Artiștilor (Secțiunea <Vedeta de Mâine>), iar celelalte evenimente vor avea loc la sala Amfiteatru (în clădirea Teatrului G. Ciprian), în foaierul teatrului și la Biblioteca Județeană V. Voiculescu (Secțiunea <Ateliere> și <Conferințe/Lansări de carte>)”, mai spun organizatorii într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.