Elevii care au reușit să obținăt nota maximă la Evaluarea Națională și Bacalaureat au fost, astăzi, premiați de Inspectoratul Școlar Județean Buzău. Șapte elevi din Buzău au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională și un singur absolvent cu 10 la Bacalaureat.

Elevii de 10 sunt: Andreea Zotescu de la Școala „Sf. Apostol Andrei”,Alexandru Ungureanu de la Colegiul B.P. Hasdeu, Ion Tighel-Scoala gen. nr 7, Robert Marius Sterian de la Scoala ,,Grigore Bastan,,, Irina Pană de la Școala gen. nr. 1, Matei Alexandru Sava de la Colegiul Hasdeu și Robert Alexandru Kullman de la Școala gen nr.11. De asemenea, Robert Neagu este singurul cu 10 la Bacalaureat. Absolvent al Colegiului Național „B.P.Hasdeu”, Neagu va studia Matematică la Oxford. Robert Kullman și Marius Sterian nu au fost prezenți la festivitatea de premiere de la Inspectoratul Școlar.

În semn de apreciere a excelenței, Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice a premiat cu 3.000 de lei fiecare elev care a obținut media 10 la Bacalaureat, respectiv cu 1.000 de lei, fiecare elev de clasa a VIII-a care a obținut media generală 10 la Evaluarea Națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.