S-a grăbit spre moarte. O polițistă din cadrul IPJ Buzău și-a pierdut viața în această dimineață într-un accident grav petrecut pe E85 la ieșirea din localitatea Costești. Femeia în vârstă de 26 de ani a încercat să depășească un TIR dar a ajuns pe contrasens unde s-a lovit frontal cu un alt autoturism.

Din spusele martorilor, femeia rula dinspre Buzău spre București cu viteză destul de mare. La ieșirea din localitatea Costești, șoferița a încercat să depășească un TIR. A pierdut însă controlul volanului și a ajuns pe contrasens unde s-a lovit frontal cu un alt autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului femeia a murit pe loc, iar alte două persoane din celălalt autoturism au ajuns la Spitalul Județean Buzău. Traficul pe DN2 E 85 a fost oprit mai bine de o oră, timp în care pe ambele sensuri de mers s-au format cozi de câțiva kilometri.

Tânăra de 26 de ani era agent de poliţie în cadrul Serviciului Logistic al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău şi se afla în concediu de odihnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.