Două femei au fost rănite, în urma unui accident rutier produs pe bulevardul Unirii din municipiul Buzău, una dintre ele fiind fosta judecătoare Maria Coțofană, ieșită la pensie.  Accidentul a avut loc în urmă cu câteva minute, în eveniment fiind implicate două autoturisme. Două victime urmează să fie transportate  la Spitalul Județean de Urgență.

UPDATE

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe bld. Unirii Sud, pe prima bandă a sensului de mers, către Calea Eroilor, o buzoiancă de 74 de ani, s-ar fi angajat în efectuarea unei manevre de întoarcere, în apropierea marcajului longitudinal dublu continuu, fără să se asigure, împrejurare în care a fost acroșată de un autoturism, care circula pe același sens, pe banda a doua, la volanul căruia se afla o femeie de 35 de ani, din municipiul Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor două șoferițe, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.” , anunță Biroul de Presă al IPJ Buzău.

UPDATE

„În urma accidentului rutier, la U.P.U. a S.J.U. Buzău au fost transportate 2 victime, în vârstă de 75 de ani, respectiv 34 de ani. Prima victimă, în vârstă de 75 de ani, a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu TCC cu pierdere de cunoștință, traumatism cot stâng, traumatism toraco-abdominal. La acest moment, pacienta este stabilă hemodinamic și respirator, în curs de investigații. Cea de-a doua victimă, în vârstă de 34 de ani, a fost rănită ușor, în curs de investigații.” , a transmis Biorul de Presă al SJU.

După accident, circulația în zonă s-a desfășurat cu dificultate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.